Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariken777 - 21-01-2019 14:45:15
Computers & Telefonie

Fotoboek

Mijn echtgenoot - eigenaar van een computerbedrijf - geeft de volgende info door:


elke fotoboekenaanbieder heeft zijn eigen software en die programma’s zijn onderling niet uitwisselbaar. je gaat immers geen geld steken in een programma dat de concurrent ook kan gebruiken.


 


gaat u het boek (in veelvoud) laten drukken bij een drukker, dan bent u onafhankelijk en kunt u een desktop publishing pakket gebruiken. een goed en bovendien gratis (open source) pakket is scribus. zoek in google naar “desktop publishing software” of “desktop publishing software gratis” voor andere pakketten.


 


https://www.fotoboeken.nl/" target="_blank">https://www.fotoboeken.nl/ heeft een veelzijdig programma, ook off-line te gebruiken, dat veel kan als je de tijd neemt om het te doorgronden. elke foto wordt compleet geplaatst, waarna je hem kunt schalen en/of bijsnijden en/of roteren, enzovoort.