Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-01-2019 17:16:44
Geldzaken & Recht

Herms incasso

Waarom de vraag zo gesteld? u bent al gewaarschuwd door de ing bank dat dit niet pluis is en dus oplichting betreft.
breng dit ter kennis van de fraudehelpdesk: www.fraudehelpdesk.nl. ben u via e-mail benaderd dan: valse-email@fraudehelpdesk.nl.

verder niet op reageren, ook niet als men u opnieuw benaderd.

ps. bedoelt u deze? https://www.eulerhermes.nl/incasso.html" target="_blank">https://www.eulerhermes.nl/incasso.html? mooie verhalen maar vragen om geld over te maken op een rekjening waarvoor uw bank u waarschuwd? kwam de waarschuwing nadat u al een betaalopdracht had gegeven? dan hoop ik voor u dat op basis van de waarschuwing de opdracht niet is uitgevoerd.

zo er werkelijk sprake zou zijn van een terechte vordering, dan kan die uiteindelijk, na eerst een aantal waarschuwingen, uitsluitend worden geclaimed op basis van een exploit met uitnodiging voor een zitting bij de rechtbank.

pogingen om 'slinks' geld te recupereren komt helaas in steeds grotere mate voor. herhaald: melden aan de fraudehelpdesk van de afm. (ook al is het bekend bij uw bank.)