Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sabien42 - 25-01-2019 10:29:34
Geldzaken & Recht

Herms incasso

Hallo
ik ben daarnet ook gecontacteerd door herms incasso, ik moet ook een hoog bedrag overschrijven op een duitse rekening. iets van schuld bij debestekorting.nl. zij hebben mij wel het opgenomen gesprek laten horen, en ik herinner het mij wel maar is van 2016. ondertussen wel geen aangetekend schrijven gekregen, noch telefoon om mijn achterstand te betalen. (wat totaal niet mijn gewoonte is!!)

ik vind van beide niets op internet terug, dus kan die debestekorting.nl niet contacteren om meer detail en herinneringsmails enz op te vragen.

heb ook van herms een mail gekregen (na een tel) maar daar staat dan ook niet maar niets in van detail, daarin wordt zelfs de schuldeiser debestekorting niet vermeld, geen bijlage van factuur of documenten.

indien ik vandaag niet betaal zouden er nog es hun kosten van 300 euro of zoiets bijkomen. allemaal wat raar.
heb in iedere geval hen direct een mail teruggestuurd met de vraag mij die documenten door te mailen.

wat adviseren jullie mij?

dank je