Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 30-01-2019 20:09:50
Auto & Vervoer

Caravan trekken met electrische auto over 15 jaar

Waarom maak je je nu al druk over iets wat pas over 15 jaar gebeurt? misschien wil je dan helemaal niet meer met de caravan op pad. 

maar stel dat je dan nog steeds met een caravan op pad wil: ik kan me goed voorstellen dat caravans tegen die tijd ook zijn voorzien van accu's en een motor. dan rijdt je het hele jaar in een compacte zuinige auto en wordt de extra energie door de caravan zelf geleverd. technisch is dat helemaal niet zo lastig. met de technologie die nu beschikbaar is kunnen we dat al maken.

ik denk dat je tegen die tijd rot lacht over de tijd dat je het hele jaar in een auto met een grote benzineslurpende motor moest rondrijden omdat je een paar dagen per jaar een caravan moest trekken....