Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
looneytune - 31-01-2019 19:56:45
Garantie & Verzekeringen

Aeg combioven stuk na 2 jaar en 5 maanden

Ten eerste iedereen bedankt voor de vele/snelle reactie's

@ theotrucker, u heeft helemaal gelijk , vandaag ons keuken firma gebeld ( weet niet of ik de naam mag noemen, maar ze sponseren de 2e voetbal divisie in nederland ). deze geeft aan dat de levensduur 8 jaar is, en willen een vergoedin op zich nemen van 1/3e van de kosten, nu vraag ik me alleen af of dit een normaal aanbod is ( moeten ze niet minimaal 2/3e betalen ? ).

@jack333, stekker eruit gaat wat lastig zit onder de plint, stroom eraf ( via stoppenkast )hebben we wel geprobeerd, lampje ging toen uit ( geen stroom ). en indien de combioven op de uitstand blijft staan blijft de verlichting ook uit, totdat je de oven aanzet en/of deur opent.

@geboren amsterdammer, wij willen als er ooit een nieuwe keuken komt 100% zeker een aparte magnetron en aparte oven, niet zo zeer omdat we ze dan tegelijk kunnen gebruiken, maar de magnetron functie werkt gewoon niet heel erg goed.