Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 03-02-2019 11:05:33
Voeding & Gezondheid

Waarom werd het programma over dons van eenden niet vòòr de winter uitgezonden?

Wat die club laat zien zijn momentopnames al dan niet legaal gemaakt waarbij ze alleen het slechte laten zien. tussen zoveel eenden kan een dode niet missen en wie verteld mij dat ze het kuiken niet zelf op de rug gelegd hebben of door hun gedrag niet op de rug was gevallen. oké het vangen is bij de beesten af maar dan zou ik het niet meer dan normaal vinden als daar aangifte tegen het bedrijf van wordt gedaan. maar nee we laten het zo en vertonen dit gewoon en het bedrijf kan op dezelfde wijze verder gaan. hoeveel eendenhouders zijn er die hun zaakjes wel voor elkaar hebben en hierdoor een slechte naam krijgen. ik vindt het een beetje hypocriet alleen de misstanden te tonen maar daar verder niets mee te doen.
het, in china, levend plukken evenals het volproppen van de ganzen in frankrijk is al eerder aan de kaak gesteld ook bij konijnen. maar dat zijn we allang weer vergeten en kopen gewoon weer een trui van de vacht van levende konijnen en eten weer massaal ganzenlever. en nee ik heb geen enkele binding met wat voor bedrijf ook in die sector maar waarom worden er in veestallen b.v. geen sprenkler installaties verplicht gesteld? laten ze zich daar eens hard voor maken, dierenwelzijn prima maar doe er dan wat tegen i.p.v steeds maar weer roepen dat het mis is.