Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 04-02-2019 10:19:21
Computers & Telefonie

Is neukmeester betrouwbaar?

is het toeval dat twee verschillende meiden dit willen? of zit er een addertje onder het gras?

nee natuurlijk is dit geen 'toeval' en/of zit er ook geen addertje onder het gras.
de dames die u spreekt of meent te spreken hebben helemaal geen behoefte aan een door u onbetaald gesprek.
ze zitten er niet voor de sociale contacten, maar voor de pecunia en daarvoor zullen ze het gesprek zo lang als mogelijk gaande houden om zo de  telefoonkosten die u voor een dergelijk "inhoudsloos" gesprek moet betalen, lekker op te voeren.
alleen 'sukkels' bellen dergelijke nummers en worden op die manier van hun centjes af geholpen, daarmee suggereer ik natuurlijk niet dat u ook in de categorie 'sukkel' kan/moet worden ingedeeld.  ;-))

ga uw geld ergens anders aan besteden, ga naar de 'soos 'of nog beter naar de 'kroeg' en doe daar echte sociale contacten op, maar stop met die ongein van betaalde telefoonsex-praatjes, want daar wordt u niet vrolijker van, alleen maar armer en eenzamer.