Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 07-02-2019 12:31:46
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij dealer, maar gaat toch aan onze neus voorbij

Je krijgt meer met honing dan met azijn....
dus nee, niet meteen klagen of juridische procedures starten.
win eerst eens advies in bij de anwb (als je daar lid van bent, hebben een juridische help-afdeling) en de bovag (als garage aangesloten is).
indien beide niet het geval kan je advies vragen bij rechtsbijstandsverzekeraar (ook weer: als je die hebt) of juridisch loket.
ga daarna naar die garage, en leg vriendelijk uit wat je eventuele rechten zijn; en vraag dan of ze je op enige manier ergens tegemoet kunnen komen: stel voor dat zij misschien op zoek kunnen gaan naar een soortgelijke of gelijkwaardige auto en die met b.v. een gratis onderhoudsbeurt en langere garantie aanbieden. dat kost hun weinig extra maar biedt jou een flink voordeel. want bedenk: de beste deal is uiteindelijk die deal waar beide partijen mee kunnen leven en niet echt slechter van worden.