Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eva de bruin
eva de bruin - 08-02-2019 17:09:02
Huishouden & Energie

Maar 1 radiator in gebruik

Het is een overweging om de kamerthermostaat te vervangen door een draadloze kamerthermostaat. in de kamer waar de thermostaat staat, moet de radiotor helemaal open staan + nog in een andere ruimte, de badkamer bijvoorbeeld. er moeten altijd 2 radiatoren helemaal open staan, dit is voor de circulatie.
de kamerthermostaat open en de radiatorthermostaat in die ruimte dicht is niet aan te raden is mij ooit door een gerenomeerde cv-installateur verteld.
ik heb al jaren de boven geschetste situatie en dat bevalt uitstekend. dit is ook een goede oplossing als er in de woonkamer bijvoorbeeld een open haard staat en die op dat moment de kamer verwarmt. de rest van het huis wordt dan niet meer verwarmd, maar, als je dan in een andere ruimte, bijvoorbeeld de studeerkamer, de cv thermostaat meeneemt, kun je daar ook warm zitten. succes!