Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-02-2019 10:44:58
Huishouden & Energie

Verhoging overheidsheffing energiebelasting

Heeft u dit wel goed?
iedereen die is aangesloten op het gasnet betaald voor de aansluiting via de leverancier  aan de netwerkbeheerder envoior het verbruik van gas betaalt u aan de leverancier. 
ik betaalde in januari 2019 € 0.976 voor 1 kuub gas! dat kan bij uw leverancier wel iets anders zijn maar nooit zoveel anders dan dat u.

het gemiddelde gasverbruik voor een appartement is 182 kuub en voor een 1 persoonshuishouden 196.

zoals u het steld zou de 21 euro ook nog bovenop het verbruik komen., op een verbuik van 15 kuub kan de heffing nooit € 21 zijn.

u gebruikt kennelijk heel weinig gas maar mijn vraag is gelet op de gemiddelden of u wel gas gebruikt en alleen voor de aansluiting betaalt.

kortom, heel veel onduidelijkheden en dus de vraag of u dit wel goed heeft.

 een leverancier kan op basis van de daar aanwezige gegeven altijd een voorstel tot aanpsssing doen en als u het daar niet mee eens bent, dan is het zaak om dat met de leverancier te overleggen.