Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 10-02-2019 17:17:15
Voeding & Gezondheid

Meerdere mensen problemen met vitasup b.v maatje lichter afslankpillen

Ook dit 'bedrijfje' is eigendom van https://domainbigdata.com/fastor.shop" target="_blank">r. v. d., evenals http://www.afslankringen.nl/service/about/" target="_blank">afslankringen.nlhttps://www.maatjelichter.com/nl/" target="_blank">maatjelichter.com en de oude website https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_7dc5aqaxfej:https://www.makemybeautiful.com/+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl" target="_blank">makemybeautiful.com   
o.a. https://www.maatjelichter.com/nl/" target="_blank">maatjelichter.com heeft (uiteraard alléén maar) uitstekende reacties op haar website staan. het zijn gewoon gratis stockfoto's.
als voorbeeld ene 'jeroen', klik * https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:o8dpffbn1cyj:https://www.shutterstock.com/search/indian%2bfat%2bman%3fpage%3d4%26section%3d1%26searchterm%3dindian%2520fat%2520man%26search_source%3dbase_related_searches%26language%3den+&cd=23&hl=nl&ct=clnk&gl=nl" target="_blank">hier *. het zijn dus gewoon keiharde leugens op die site. die 'jeroen' en die anderen, bestaan helemaal niet.

afslankringen.nl is bekend (berucht) bij kassa, klik * hier *.

trap er niet in, laat al deze websites links liggen. maar dat zal zo langzamerhand wel (héél) duidelijk zijn......... hoop ik!!
en uiteraard zijn deze webwinkeltjes niet aangesloten bij een branchevereniging, want dan moeten zij zich aan strikte regels houden.

degenen die er wel ingetrapt zijn: sterkte verder.