Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hammond
hammond - 11-02-2019 16:00:29
Huishouden & Energie

Breda essent

na https://www.essent.nl/content/overessent/actueel/index.html/reactie-op-artikel-ad-over-klacht-telefonische-verkoop/" target="_blank">het bericht in het algemeen dagblad over een voicemail, waarin twee telefonische verkopers zich respectloos uiten over potentiële klanten van essent, is er opnieuw een voicemail opgedoken. in deze voicemail zeggen de verkopers niet altijd eerlijk te handelen. wij betreuren deze voorvallen ten zeerste en bieden onze excuses aan aan de ontvangers van deze voicemails.


deze gesprekken gaan in tegen wat wij belangrijk vinden, namelijk eerlijk, transparant en fatsoenlijk zakendoen. onze klanten zijn de basis van ons bedrijf en elke potentiële klant moet op elk moment eerlijk en met respect worden behandeld. daarom gaan we deze signalen serieus onderzoeken. in afwachting van de uitkomst van dit onderzoek stoppen we per direct met deze verkooppartij voor de werving van nieuwe klanten. daarnaast starten we een onderzoek naar onze verkoopprocessen om deze aan te scherpen. voor essent staat een ding vast: de praktijk die uit de voicemails blijkt staat lijnrecht tegenover waar wij voor staan.