Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bultn
bultn - 13-02-2019 22:06:12
Geldzaken & Recht

Alleenstaande aow gekort bij samenwonen.

Ach u bent al wat ouder, nog even en uw partner is ook aow gerechtigd.
leuk is het niet en voelt erg oneerlijk aan inderdaad, hoe kwam ze dan rond voor u er bij in kwam wonen? heeft ze een eigen inkomen? zo ja dan is het heel logisch dat u gekort bent.

zo niet, ik ben 31 en zit in de bijstand en dit is juist de reden dat ik geen man hoef.
hii werken voor zn geld zeker en ik heb ineens geen eigen inkomen (bijstand) meer als ik bij iemand intrek waardoor hij al mijn zooi ook nog eens kan betalen zeker, geen vent die daar op zit te wachten.
dus waarom zou ik dan ook op zoek gaan naar een kerel?
pas zodra de gemeente zegt zoek een kerel en maak er wat van en trek er bij in en je krijgt elke maand 250 van ons dan pas zou ik t overwegen :) dus dit probleem komt bij elke leeftijd wel voor.
en ja die 250 is al heel wat minderen dan wat ik ontvang aan bijstand en subsidies, plus ik houd niet onnodig een huis bezet :)