Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flying_joesoe - 20-02-2019 12:55:53
Vakantie & Reizen

Expedia weigert mijn reis te vergoeden in geval van annulering, wat nu?

ik zal proberen iets meer informatie te verschaffen voor de duidelijkheid,
ja, ik heb een annuleringsverzekering. nee, ik wil de reis nu niet annuleren.
het punt voor mij is dat ik graag reizen boek die te wijzigen zijn ivm met mijn werk waar ik flexibel voor moet zijn. juist daarom heb ik goed gekeken of de tickets en het hotel annuleerbaar zijn. ik heb meerdere foto's van het hele boekingsproces gemaakt om vast te leggen dat er duidelijk staat dat de tickets annuleerbaar zijn. juist omdat restitueerbare tickets zledzaam zijn en het zo kon doorsturen aan vrienden. 


 


overigens is de hele reis die ik heb geboekt nog steeds te boeken via de site en er staat nog steeds bij dat de tickets restitueerbaar zijn. als ik de reis samenstel met andere airlines staat er bij dat de tickets niet te annuleren zijn, en bij garuda indonesia expliciet wel.

het enige wat ik dus wil is dat expedia erkent dat ze mij tickets hebben verkocht die restitueerbaar zijn, zoals ze duidelijk aangevan op hun boekingssite. 


 


ik hoop dat iemand weet waar ik dergelijke problemen kan aankaarten en dat expedia zelf de informatie op hun website veranderd om misleising te voorkomen.


voor de geintreseeerde, hier is de link van de website waar het nog steeds staat:


 


https://www.expedia.nl/details?action=unifieddetailswidget@showdetails&forwardoutto=udp&referringproduct=package&packagetype=fh&c=1027a106-f4de-47f9-b9c4-acdb9d3e40c3&misid=058700b4-d495-4456-becc-42fa85848e02