Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-02-2019 09:52:41
Geldzaken & Recht

11 jaar na dato een incasso(intrum)van wehkamp

Alweer incasso intrum? 

kijk een naar de info van de verwijzing maar mijn belangrijste advies is om u er niet echtt druk om te maken.
dit incasso bureua (incasso intrum justitia is wel vaker aan de orde wegens te betwisten vorderingen 
reageer wel wel,, d.w.z. als u nog minder jarig bent, uw ouders naar het incasso bureau waarin duidelijk de vordering wordt betwist met daarin onder meer de belangrijste vraag: kom maar met bewijs. zo men de moed heeft om door te zetten kan dat niet anders dan middels het door hen inschakelen van een deurwaarder die dan een exploit afgeeft met oproep voor een zitting.
in dat geval wel naar de zitting gaan met de argumenten waaronder het ontbreken van enig bewijs en de rechter zal dan neem ik aan een voor u gunstige uitspraak doen. als u (resp. uw ouders als u nog minderjarig bent) niet gaan is het risico van wel een toewijzing van de vordering veel te groot.

hoe dan ook niet betalen. https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-procedure/incasso-deurwaarder/incassobureau