Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 14-03-2019 19:26:45
Vakantie & Reizen

Vlucht gemist door vriend

Hi joyilona, nou, het enige wat je kan doen is je vriend hartstikke bedanken voor de verkeerde info. enfin, je hebt al geschreven dat je wist dat je anderhalf uur minimaal van te voren aanwezig moest zijn; jammer dat je je oren liet hangen naar de foute info. schrijf hem een 'lief bedankje'. en mocht hij volgende keer bij jou op bezoek komen: probeer hem schaakmat te zetten door te zeggen dat de tijden om op schiphol aanwezig te moeten zijn ook gewijzigd zijn:
eenhalf uur voor vertrek. ☺
maar inderdaad hartstikke zonde van je geld, tenzij de vriend je zijn nederige excuus plus geld voor ticket geeft wat je hebt moeten kopen. jij kent je vriend het beste dus of het welles/nietes gaat worden: geen idee.