Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-03-2019 12:18:23
Geldzaken & Recht

Mysteriebox.nl

Het beste advies is om de volgende keer bij een echte winkel te gaan kopen. u koopt nu blind iets, zonder te weten wat u gaat krijgen bij een bedrijf die alleen per mail te bereiken is.

stukje van hun site:

wanneer de producten beschadigd of defect zijn kunnen deze bij ons geruild worden. in alle andere gevallen is het niet mogelijk om een mysterybox te ruilen of te retourneren. bij aankoop van een mysterybox is het van te voren duidelijk voor de koper dat de exacte inhoud onbekend is. de verrassing gaat immers verloren bij het openen van een mysterybox.

dat mag dus niet, er is een wettelijke herroepingstijd. u kunt dus herroepen en het geld binnen de wettelijke 14 dagen terug eisen.