Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sj
Sjaar82 - 25-03-2019 20:43:11
Geldzaken & Recht

Voicelog opvragen gesprekken met politie amsterdam

Bedankt voor alle reacties en ik zal proberen de situatie kort uit te leggen.. vooropstellend dat ik heel goed besef de situatie door mijn eigen toedoen veroorzaakt is, maar probeer wel vanaf dag 1 het goed af te handelen wat dus helemaal verkeerd aan het aflopen is.... 

door div. redenen zijn er een aantal boetes openblijven staan waardoor mijn auto uiteindelijk in beslag is genomen als dwangmiddel en 28 dagen zou blijven staan bij het opslagdepot. na deze 28 dagen kon ik de auto weer ophalen, na het betalen van de stallingskosten en de sleepkosten. 
hierover heb ik gebeld dus wist hoeveel het zou worden en daarna gebeld met het cjib om te zorgen een betalingsregeling gestart zou worden en hebben ze gezegd dat ik inderdaad na 28 dagen bericht zou krijgen, de auto na betaling van bovenstaande kosten mee kreeg en vervolgens de boetes waardoor de auto in beslag was genomen mee kon nemen in de lopende betalingsregeling.

na 28 dagen geen bericht gehad en heb ik 4 / 5 dagen later dus zelf contact opgenomen met het depot om te vragen hoe of wat... depot bleef volhouden dat cjib opdracht tot vrijgeven moest geven anders zou hij nog 12 weken blijven staan.

cjib zei dus van niet en sinds dien bijna dagelijks gebeld naar depot / cjib hoe of wat.. dan zou de auto naar soesterberg gaan.. toen naar bleiswijk.. maar stond nog steeds in amsterdam....

weer gebeld en opeens zei het depot dat de auto allang weg was en naar soesterberg is gegaan... ik had hem immers niet na 28 dagen opgehaald dus wordt hij daar weer 12 weken opgeslagen maar kreeg wel 300 extra sleepkosten en uiteraard extra stallingskosten. 

nu hoop telefoontjes verder maar nog steeds geen antwoord wat nu met mijn auto... depot ontkent te hebben gezegd dat ik hem niet kon ophalen en cjib snapt er niets van en moet ik morgen opnieuw bellen want door mijn werk ben ik heel beperkt in mijn tijd overdag wat het allemaal ook niet makkelijker maakt... 

hopeloos wordt ik er van :-(