Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5 - 28-03-2019 11:38:16
Geldzaken & Recht

Acamy blijft mij aanmaningen sturen

Hallo jolly65 , 

nergens op reageren , deze site is geregistreerd in panama , alle e-books zijn in het engels en voor € 1,- !! . 
wanneer u besteld , moet u aankruisen dat u ouder dan 18 jaar bent en de voorwaarden accepteerd . 


lees ook hier : 


over ons

we houden van winkelen!


en we houden vooral van winkelen voor kortingen - omdat niemand meer wil betalen voor een product, als u het voor minder kunt krijgen. er gaat niets boven het gevoel een aanbod te vinden op iets dat je al heel lang wilde kopen, maar waarvoor je de prijs niet wilde betalen.


de liefde voor goede aanbiedingen en kortingen is de reden waarom acamy bestaat, we realiseerden ons hoeveel tijd we elke week besteedden aan het kijken op tientallen, zo niet honderden webshops, om er zeker van te zijn dat we geen goede aanbieding zouden missen.


bij acamy werken we hard om deals te vinden voor onze klanten, we werken met leveranciers om kosten te besparen, zodat we onze klanten blij kunnen maken. 
om de kosten laag te houden, hebben we geen grote voorraad aanbiedingen, doen we korte promoties voor een product en zullen we het product stopzetten als de interesse is weggeëbd. u ziet misschien niet veel producten op onze website, maar wat u wel ziet, is de absoluut beste aanbieding die we voor u kunnen vinden - en check regelmatig bij ons, want we werken altijd aan nieuwe aanbiedingen!

lees hier de voorwaarden ,  klik benedenaan op voorwaarden  ( google vertaling ) klik op de rode regel .

https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://acamy.com/&prev=search" target="_blank">https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://acamy.com/&prev=search