Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 29-03-2019 14:30:56
Geldzaken & Recht

Inzage financieen na overlijden moeder

Tijger1 heeft volkomen gelijk. uw moeder wilde die inzage niet en daarmee uit. mocht uw zus een rechtszaak beginnen is zij de eiseres en moet met bewijzen komen van onrechtmatig handelen. wie eist bewijst.

het is niet zo 'omdat het je moeder is' dat de zus inzage heeft in de financiele handelswijze van de moeder van voor het overlijden.

toen mijn moeder overleed was mijn broer executeur. we dachten er niet over om overal inzage in te vragen. je vertrouwt elkaar. dat uw zus inzage wil betekent dat zij u niet vertrouwt. als je zo iemand inzage gaat geven in de financien tijdens leven dan moet je iedere kontkrummel die uw moeder heeft uitgegeven verklaren, want zo zijn wantrouwige mensen, ze gaan tot het gaatje. en u bent het niet verplicht dus waarom zou je daar aan beginnen.