Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 02-04-2019 13:28:16
Geldzaken & Recht

Pensioenbetaling aan ex

Je weigert niet je vrouw haar deel van het pensioen te betalen, schrijf je. sinds je pensionering in 2015 heb je haar nog geen cent betaald  en sinds zij met pensioen is, 5 maanden geleden, ook niet. dat staat voor juristen gelijk aan weigering. je hebt niet voldaan aan je verplichting om te betalen. de reden waarom doet niet ter zaken. je bent zelf verantwoordelijk voor je financiele situatie.
het lukt je niet om te betalen.dan is het zaak hulp te zoeken. 
je moet binnenkort voor de rechter komen en je hebt nog steeds niet door waarom?
vier jaar €425 per maand niet betaald, met rente en kosten is €20.400.
neem contact op met het juridisch loket. https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/ voor uitleg over de papieren die je gekregen hebt.
is er een sociaal wijkteam in je woonplaats? daar kun je een afspraak mee maken om de zaken financieel op een rijtje te krijgen, en om met jullie te kijken of er nog een mogelijkheid is dat je vrouw geld gaat verdienen. 
is zo'n team er niet, dan kan de gemeente je verwijzen naar schuldhulpverlening of het maatschappelijk werk.