Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdmduc
tdmduc - 05-04-2019 18:29:12
Auto & Vervoer

Auto chiptunen wel of niet doen

►door alle negativiteit heen dan van mijn kant maar even een positieve◄



ik heb mijn toen nieuwe honda civic sport uit 2009 laten chippen bij vtune.


lees de reviews/klant ervaringen maar.


 


 


nu 170.000 km later heb ik daar nog steeds geen spijt van. de auto reageert veel vlotter en ook aanhangwagens(inclusief 2 motorfietsen) zijn nu geen probleem meer. 


in nl wordt de auto's af grens "milieu" afgesteld. dat dit nergens op slaat weet je pas als je ervaart wat het is. 140 pk in je auto hebben maar er niet bij kunnen. alsof iemand een baksteen onder mijn gaspedaal heeft gelegd. dat was het gevoel aanvankelijk.


nu heb ik ale 140 paardjes beschikbaar mooi verdeeld door alle versnellingen heen. ook in de 6 geeft de honda nog een duw in de stoel terwijl dat eerst niets deed en je voor niets op het gas zat te trappen.


n.b.je kan ook de auto eco tunen. dan gaat het nog wat zuiniger en toch efficient.


 


 


voor diegenen die er géén verstand van hebben: 


lees je eerst voordat je maar wat balkt. en dat met die garantie zit wel snor. er zijn zelfs autobedrijven die dit laten doen bij vtune.