Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
walsum107 - 10-04-2019 21:54:01
Geldzaken & Recht

Recht op inzage in gemeentelijke correspondentie

Gedogen heet het en geen gemeentelijk onderhoud. da's winst tot dat men er achter kwam dat verkoop tegen bouwgrondprijs?  veel lucratiever was. het lijkt mij vreemd dat lhomm en de rest, wie verzint zo'n naam, en wob procedure is niet even vragen.

u kunt uw https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/wet-openbaarheid-van-bestuur-wob/vraag-en-antwoord/waar-wob-verzoek-indienen" target="_blank">wob-verzoek het beste schriftelijk indienen. bijvoorbeeld per e-mail of via een formulier. informeer eventueel bij de overheidsorganisatie wat de beste manier is.


uw wob-verzoek moet aan de volgende voorwaarden voldoen:



u doet uw wob-verzoek bij een https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/wet-openbaarheid-van-bestuur-wob/vraag-en-antwoord/waar-wob-verzoek-indienen" target="_blank">organisatie die onder de wet openbaarheid van bestuur valt.
geef zo precies mogelijk aan waarover u informatie wilt.
succes