Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Verzekering zegt dat we fraude hebben gepleegd

Boeiende kwestie, u vraagt vergoeding voor laminaat dat klaarblijkelijk beschadigd is door lekkage in de meterkast. het lijkt mij dan niet meer dan logisch dat de verzekeraar vraagt naar de m3 beschadigd laminaat en niet meer dan dat. hoe dan ook heeft u dat niet opgegeven en het kan heel goed mogelijk zijn dat u de vraag niet goed heeft gelezen. merkwaardig is ook dat u kennelijk al op voorhand wist dat het laminaat van twee slaapkamers niet vergoed zou worden. en dat terwijl die tooch ook deel uitmaken van het totale woonoppervlak. ik kan mij de reactie van de verzekeraar op basis van deze constatering goed indenken.

als er echter toch sprake is van een fout zijdens de verzekeraar en u krijgt na uw klacht een onbevredigend antwoord, dan kunt u altijd een klacht indienen bij http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl