Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-04-2019 10:08:45
Geldzaken & Recht

Met stacaravan op eigen stuk land wonen

Idem als al gemeld: in iets andere woorden: het feit of een stacaravan op eigen land mag staan is afhankelijk van hetgeen door de gemeente is bepaald aangaande het gebruik van het bedoelde stuk eigen grond. en als de bestemming geen recreatie of bebouwing is zal het wettelijk niet kunnen tenzij er toch een speciale vergunning voor kan worden verkregen waar dan vooral zal worden gekeken naar afmetingen, vorm etc.

daarbij komt dan hoe dan ook dat er veelal geen sprake kan zijn van het benutten van het adres van het stukgrond als woonadres en sluit ik  niet uit dat als verblif toch mogelijk is er sprake zal zijn vab toeristenbelasting en/of andere belastiungen.


kortom: of het voor u legaal is hangt af van veel voorwaarden als gemeld. en: bij de gemeente waar u dan een stuk land zou willen kopen kunt u alle informatie krijgen over hetgeen u vraagt.