Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-04-2019 17:12:49
Geldzaken & Recht

Snelheidsboete op plaats, datum, tijd waar ik niet geweest ben

Aanvullend op hetgeen al gemeld is m.b.t. het maken van bezwaar: altijd doen en ook laten voorkomen bij de kantonrechter als dat bezwaar wordt afgewimpeld  de ervaring leert dat tenzij u werkelijk heel erg afdoende bewijs heeft deze kantonrechter meestal de 'eis'van de officier van justitie' zal volgen en zo dat het geval is dan in beroep gaan bij het gerechtshof arnhem - leeuwarden, zetel leeuwarden. de afwikkeling daar kan meer dan twee jaren duren.

let daarbij op het feit dat u wel is waar niet op de plaats van de vermeende verkeersovertreding bent geweest maar klaarblijkelijk uw auto wel. dat moet dan hoe dan ook heel duideliujk op de foto zichtbaar zijn waarbij dan aan de orde kan zijn dat het niet uw auto is maar een andere met wel het kenteken van uw auto. dat zal niet voor het eerst zijn dat iemand gebruik maakt van een valselijk kenteken bij soms een vrijwel gelijkwaardige auto dus let in dat geval dan ook heel goed op bijzondere kenmerken van uw auto. 
succes.