Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lemmy
lemmy - 19-04-2019 19:59:34
Geldzaken & Recht

De app van ing

Beetje paniek zaaien om niks. op ing.nl staat het volgende:

heb je geen smartphone of tablet? of is er een andere reden waarom je niet mobiel kunt bevestigen? dan ga je de ing scanner gebruiken zodra tan stopt. dit is een los apparaatje dat codes geeft.

je krijgt dus (en ik vermoed gratis) een apparaatje zoals dat in feite al veel langer in gebruik is bij de rabobank. of je hierbij dan een pasje moet invoeren om je te identificeren weet ik niet, maar ingewikkeld zal het niet zijn.

als jouw rekening is geblokkeerd, is er echt wel wat meer gebeurt dat iets in niet mis te verstane bewoordingen te melden. dan heb je gedrag vertoond wat simpelweg niet geaccepteerd wordt. daarbij kun je denken aan het luidruchtig schelden op een kantoor van de ing (of telefonisch) al dan niet in combinatie met bedreigingen en het 'verwensen met dodelijke ziektes'. zou jij zelf zoiets accepteren van een klant????