Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 20-04-2019 13:34:03
Huishouden & Energie

Eindafrekening essent 2018

Kan het ff niet helemaal volgen, u denkt zelf € 1010 terug te krijgen maar volgens mij staat er op uw overzicht het verbruik met de daaraan gekoppeld bedrag wat u moet betalen. verder staat er wat u heeft betaald en het eventueel teveel betaalde krijgt u terug. verder zie ik het verschil niet zo zeer met het aantal personen 3 of 4. of die 4e persoon moet voor zoveel energie verbruik  zorgen dat u moet bijbetalen. zou er maar eens rustig voor gaan zitten, kijken of de opgegeven meterstanden kloppen en dan de berekening door essent nalopen. uw berekening begrijp ik heeft u uit de app maar is die up to date a.o met de stijging van de tarieven, belasting, transportkosten en duurzame opslag.

maar troost u, u hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een andere energieleverancier, u wordt binnenkort overstelpt met aanbiedingen, ook van niet energieboeren, dank zij het openbaar maken van uw naam, adres en tel. nummer. u kunt dit nu nog verwijderen maar over een uurtje niet meer.