Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-04-2019 09:00:32
Geldzaken & Recht

Visa card wil na 20 jaar gebruik een aan huis identificatie anders vervalt card binnen 3 wk

Helemaal niet afwachten maar direct een melding doen aan http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">www.fraudehelpdesk.nl 

en de ics (hun service desk telefonisch benaderen). https://www.worldcard.nl/contact/" target="_blank">https://www.worldcard.nl/contact/.

ik ontvang ook af en toe 'vreemde'berichten die z.g. van visa zouden zijn of ook andere banken die net echt lijken. regelrechte poging tot phishing!
(heeft u de brief aan het goede adres gericht of mogelijk aan de fraufeurs?) geen enkele creditmaatschappij stelt zulke vragen!

p.s. zou er iemand aan huis komen, infomeer de politie en laat die persoon (personen) niet binnen.

zie als het een e-mail was ook nog dit: https://www.ics.nl/nl/nieuws/52/valse-e-mails-vanuit-ics-in-omloop/" target="_blank">https://www.ics.nl/nl/nieuws/52/valse-e-mails-vanuit-ics-in-omloop/