Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

e-
e-genius - 29-04-2019 20:06:51
Computers & Telefonie

Real pc basic i3 w 10 home

Deze pc is mij qua merk onbekend. vaak zijn dit soort merknamen bedenksels van bedrijven. deze lijkt daar ook op. maar, het is een strakke kast, "onder de motorkap" is er geen ferrari-motor maar waarschijnlijk is die ook niet nodig. de prijs is normaal. een zzp-er die je goed helpt en waarschijnlijk ook heeft gevraagd wat je ermee ging doen heeft misschien wel een grotere toegevoegde waarde dan de snelheid van de pc. kortom; helemaal niets mis mee. af en toe alleen wat onderhoud aan je zzp-er door hem te laten weten dat je hem waardeerd en je kan weer jaren verder. 3 jaar garantie is al helemaal top.
windows 10 is even wennen maar werkt goed. als je er meer uit wilt halen, kijk dan ook even (google) naar snelkoppelingen die je kunt maken op je toetsenbord. sommige functies van windows 7 zijn met een toetsencombinatie te imiteren. was je gewend op de startknop te drukken en dan te typen? hetzelfde kun je onder win10 bereiken met windowstoets+s en dan typen.
veel succes ermee.