Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 01-05-2019 13:08:43
Computers & Telefonie

Real pc basic i3 w 10 home

het berekenen van de kosten zou u zelf ook kunnen doen door naar https://nl.hardware.info/prijsvergelijker" target="_blank">https://nl.hardware.info/prijsvergelijker te gaan


maar daar zit niet de kosten van het assembleren (in elkaar zetten) bij.


helaas is het wel zo dat prijzen van o.a. de geheugen en de prosessor dalen.


ook zou ik zelf eerder voor een amd ryzen 5 2600 hebben gekozen die qua prijs het zelfde is maar wel snellerder geheugen nodig zou hebben.


maar het meest vreemde vind ik een dvd brander daar een usb stick al meer kan opslaan dan de maximale 9 gb van een dubbel layer dvd.


een usb stick van 128 gb zijn er al te koop voor nog geen €20 euro vandaar.


een wifi adapter is zelfs al voor rond de €16 te verkrijgen zoals deze https://nl.hardware.info/product/220919/tp-link-archer-t2u" target="_blank">https://nl.hardware.info/product/220919/tp-link-archer-t2u welke zowel op de 2.4 als wel op de 5 ghz werkt dus dat is een redelijk goede te noemen.


wat wel een sterke aanrader is om meer geheugen in de computer te (laten) zetten.


4 gb is gewoon te weinig om goed te kunnen werken 8 gb is beter maar bij grotere programma`s is toch 16 gb ddr4 aan te raden en voor de prijs van zo €70 * is dat zeker geen over wegen waard.


* zie voor de actuwele prijzen ook hardware.info maar laat u wel goed voorlichten of deze ook op uw moederboard gaat werken.


maar 3 jaar op een computer is meer een unicum dat wordt voornamelijk bij hele dure computers gegeven en daar het een zzper is zal deze meer aandacht voor u hebben dan een drukke online winkel.