Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 12-05-2019 12:56:56
Winkels & Webshops

Dorivit

'wij geven je een beter gevoel, want onze producten maken jouw mooie momenten nóg waardevoller.'

als ik al die klachten en reviews lees, verwondert het mij dat dit clubje nog niet failliet is en dat er nog iemand daar nog wat besteld....... (buiten het feit dat al die rommel alléén maar goed is voor de portemonnee van de eigenaar/eigenaren).

wat ik ook wel grappig vind, is de door hen gebruikte (on)zin: 'wij bij dorivit zijn gepassioneerd voor jouw gezondheid'.
aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bedoelen zij met 'gezondheid' eigenlijk 'portemonnee'......

maar u vraagt wat u daarmee moet. in dit geval zou ik mij verder niet meer druk maken en hun aanbod accepteren en maar iets anders uitkiezen.
als u dat artikel ontvangen heeft, gelijk uw grieven over dit clubje delen via social media. dan kunt u zich gelijk aansluiten bij al die andere legio klagers e.d.

rijst bij mij de vraag, waarom u niet eerst (!) gegoogeld heeft m.b.t. dit clubje. dan had u kunnen weten wat u zeer wel mogelijk te wachten stond.
zie dit alles maar als leergeld.......