Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Schade kozijnen

Als u het niet eens bent met de beslissing van uw verzekeraar staat de weg naar de ombudsman van het klachteninstituut financiële dienst financiële dienstverlening voor u open. http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl  maar u dient dan wel eerst een beslissing van uw verzekeraar te hebben en het i9s niet de schadeexpert die daaarover beslist. de schadeexpert geeft uitsluitend zijn mening over de afwikkeling van de schade door ter beslissing van de verzekeraar. 

wel is het m.i. zo dat indien de reparatie zodanig geschiedt dat er helemaal niets meer te zien is dat er schade was ook de ombudsman zal stellen dat u door de afdoende reparatie in het geheel geen schade heeft opgelopen. als u het daar niet mee eens ben is het aan u om het tegendeel te bewijzen.
daarbij: als de reparateut het werk niet goed doet is dat een geheel ander probleem.