Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-05-2019 19:47:53
Geldzaken & Recht

Oud spaarbankboekje

Heeft u bewijs dat de rekening nog steeds open staat? u geeft af op de rabobank dat zij hun administatie maar 5 jaar bewaren, maar meer dan het boekje heeft u ook niet. ik heb ook nog mijn vroegere spaarbankboekje van de rabobank, maar dat is ooit omgezet. mochten mijn kinderen dat ooit vinden kunnen ze daar niets mee. dat weet ik omdat het mijn eigen rekening is. de rekeninghouder, uw moeder, leeft helaas niet meer, dus die kan u ook niet vertellen wat er mee gebeurd is.

maar u denkt met een oud boekje nog recht te hebben op dat bedrag en ook nog eens 37 jaar lang rente? als die rekening nog bestaan had, had u dat elk jaar op uw belastingaangifte moeten kunnen zien en had u of uw moeder ook elk jaar een overzicht gekregen. ga er dus maar van uit dat het ooit in een grijs ver verleden netjes opgelost is.