Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-05-2019 08:37:32
Vakantie & Reizen

Aanbiedingsprijs niet leverbaar

Aanvullende informatie

traveldeal fungeert als reisagent voor roompot resort arcen.
roompot resort arcen is verantwoordelijk voor de uitvoering van het arrangement. 
in geval van annulering, wijziging of als je niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
getoonde prijzen zijn exclusief borg van €100 per accommodatie. hiervoor ontvang je binnen 5 werkdagen een factuur met machtigingsformulier van roompot vakanties. de kosten van de borg worden, wanneer het vakantieverblijf netjes en volgens de regels van roompot zijn achtergelaten binnen 2 weken teruggestort.
de eindschoonmaak is verplicht en bedraagt €70 voor buitenverblijf wellness 4 en €65 voor de comfort villa 4 (prijs per accommodatie), te betalen tijdens het boekingsproces.
de bedlinnen is verplicht en bedraagt €27 voor buitenverblijf wellness 4 en €40,50 voor comfort villa 4 (prijs per accommodatie), te betalen tijdens het boekingsproces. 
de toeristenbelasting bedraagt €2,05 per persoon per nacht. hiervoor ontvang je een factuur van roompot.
https://www.traveldeal.nl/vakantieparken/nederland/arcen/1326-vakantiepark-roompot-resort-arcen-chalet-villa-zwembad" target="_blank">https://www.traveldeal.nl/vakantieparken/nederland/arcen/1326-vakantiepark-roompot-resort-arcen-chalet-villa-zwembad

bovenstaande staat ook nog een keer bij de algemene informatie van het huisjes. hoe kun je die informatie 3 keer missen.