Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helena.A - 28-05-2019 17:27:21
Computers & Telefonie

Spam in zoekopdracht

Ik heb precies hetzelfde.  als ik een willekeurige zoekopdracht doet staat er opeens allemaal reclame. en het lijkt wel of ik geen antwoord meer krijg op mijn zoekopdracht. dus alle antwoorden die hier boven staan kloppen niet.  de vraagsteller heeft net als ik hetzelfde probleem.  een voorbeeld: ik zocht vandaag op ""gratis parkeren bataviastad"". normaal gesproken kom ik dan allemaal site's tegen waar andere mensen deze vraag gesteld heb. en kan ik ook de juiste antwoorden vinden. nu staan er allemaal reclame-site's  over betaald parkeren bij batavia stad. ik krijg geen antwoord meer op mijn vraag. het ziet er ook anders uit, want de organisatie staat er ook boven vermeld en dat was eerst niet zo. in  dit geval komen de volgende organisaties: prettigparkeren,  parkereninlelystad,  bataviastad, parkopedia, pepper, batavia anders enz enz.
ik zoek via google chrome.  en ik had dit probleem eerder niet. het lukt  mij niet meer antwoord op mijn vragen te krijgen die ik stel via google chrome.