Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-05-2019 20:44:20
Geldzaken & Recht

Pakket uit het buitenland

Helaas, dit zijn de invoetregels en een volgende kjeer opletten waar u  resp. uw moeder iets bestelt.
terugstruren kan uiteraard wel maar geld terug zal dan niet gebeuren. de verzender heeft kosten gemaakt en herhaald, dit zijn de douane regels bij import uit het buitenland.

zie dit ter info en dan vooral het doen van melding over misleidende reclame. omdat het hebben van rechten soms en zeker als vaker voorkomt bij dit soort aankopen vanuit het buyitelnad is ook krijgen van het recht iets heel anders en ik adviseer u dus om het te laten bij het doen van melden van misleidende voorwaarden hetgeen kan betekeken dat deze webshop 'uit de lucht wordt gehaald' als er meer klachten zijn of komen.

herhaald, de rechten qua invoer betalen en niet terugzenden. bij terugzending is uw moeder hoogst waarschijnlijk alles kwijt. geen product, geen geld terug.
https://www.consuwijzer.nl/misleidende-verkoop/wat-kan-ik-doen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/misleidende-verkoop/wat-kan-ik-doen