Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-05-2019 21:48:21
Geldzaken & Recht

Pakket uit het buitenland

Wat een nepshop. de algemene voorwaarden kloppen van geen kanten en er wordt niet gerept over herroeping. het kvk nummer klopt niet. op de keizersgracht staan 230 bedrijven ingeschreven. in de av staat het juiste adres, leiduinstraat 32 1 amsterdam. zoals verwacht is dit een appartement. de shop bestaat pas sinds 2019 en heeft toch al meer dan 19.000 revieuws. dat kan natuurlijk nooit.

kort gezegd, dit is een hobbiest die graag verkopertje wil spelen, maar op geen enkele manier zich aan de nederlandse wet houdt. uw moeder hoeft niets te doen en al helemaal niet te betalen aan de douane. de verkoper blijft in gebreke en zal het hele aankoopbedrag moeten terug storten. mochten ze dit niet willen kan er aangegeven worden dat er een herroepingstijd geldt van 12 maanden na ontvangst. wettelijk is dit 14 dagen, echter als de koper niet op de hoogte is gestelt is dit termijn 12 maanden.
geef ook rustig aan dat uw moeder het geld terug gestort wil hebben binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. mocht dit niet gebeuren zal een incassobureau ingeschakeld kunnen worden.