Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 03-06-2019 16:15:29
Garantie & Verzekeringen

Kosten huisdierenverzekering bijna met 50% gestegen

Dat was dus 25 x 12 = 300 per jaar x 12 = 3600 euro met niet eens een volledige dekking en ook nog eens een eigen risisco. 
wat ik doe is van een jonge hond ieder maand 50 euro opzij en betaald dar de kosten van. 12 x 50 = 600 per jaar x 12 = 7200 euro 
dit is voldoende om nodige dekking te geven, overige kosten (medicijnen) moet je toch zelf betalen zoals inentingen en een eigen risisco die dusdaniog is dat de kosten meestal hierin vallen.  mocht het hondje huisdier gezond blijven toto overlijden blijft het aan jou strijkstok hangen en niet aan die van een onvoldoende verzekering. wel bij iedere aanschaf huisdier deze grondig laten checken en ook goed nakijken of deze niet van een louge fokker komt. de kosten kunnen anders schrikbarend worden.