Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 03-06-2019 18:41:14
Garantie & Verzekeringen

Kosten huisdierenverzekering bijna met 50% gestegen

Dat staat toch ook in de voorwaarde. dit is bijna bij alle verzekeraars zo. drm besloten hier zelf niet aan mee te doen. verzekering zou voor onze hond 23 euro  kosten (afsluiten als puppy) & met 12 jaar 30 euro.
wij hebben besloten elke maand 25 euro opzij te zetten ipv verzekeren.
onze hond is nu 6 jaar en ik 2x dierenarts na voor onstoken oog, inentingen elk jaar en sterilicatie inc baarmoeder verwijderen. allemaal uit spaarpotje. rest staat opzij en sparen lekker verder. is toch 300 per jaar. gebruiken we het niet houdt ik geld over, wordt de hond ziek dan kunnen we haar laten helpen.

heeft u nu niks meer aan maar wellicht voor de toekomst. u staat nu voor het blok. overstappen kost u waarschijnlijk meer dan blijven als ze u honden op leeftijd al accepteren