Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-06-2019 20:56:22
Geldzaken & Recht

Dierenartskosten veroorzaakt door buren en dierentehuis

Uw poes is weggelkopen, bij de buren beland en zij zijn naar dierenarts gegaan. eerste zin.
de tweede : dierentehuis heeft haar erheen gebracht nadat ze was weggelopen bij de buren. afspraak met hen gemaakt etc....

hier begrijp ik iets niet, wie zij naar de dierenarts gegaan, de buren of de medwerker(s) van het dierentehuis en nadat ze was weggelopen bij de buren en dus niet bij u..
maar hoe dan ook: wie heeft de opdracht gegeven voor het onderzoek door de dierenarts? naar ik begrijp u in ieder geval niet en dis behoeft u m.i. ook niets te betalen.uw verhaal is voor mij als hiervoor al genoemd zeer onduidelijk maar hoe dan ook, nu u meldt dat u een ophaalafsraalk had gemaakt ligt de aansprakeliijkheid voor de nota bij het dierentehuis tenzij men 'hard'kan aantonen dat men goede redenen had om u niet vooraf te informeren over het overbrengen naar een dierenarts. de vraag is bobendien of de dierenarts wel was geïnfomeerd dat er al contact met u was geweest (dan wasbekend geweest dat er al een diagnose was m.b.t. blaasontsteking) en is de dierenarts daarmee ook nalatig.

echter herhaald (als anderen ook zich al afvroegen) uw relaas roept wel denodige vragen op wat er werkelijk aan de hand is geweest en daarom is mijn advies ook: wees blij dat peos terug is, betaal met daarbij ook het gegeven dat u een tweede opninie heeft m.b.t. de blaasontsteking.