Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-06-2019 08:39:02
Geldzaken & Recht

Oplichting door incassobureau?

Meld uw verhaal in ieder ook geval bij http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">www.fraudehelpdesk.nl   u zult niet de enige zijn gelet op een al bestaande veelheid van klachten over dit bureau.
dien een klacht in bij de politie aangaande hun weigering om uw aangifte op te nemen. doe daarbij tevens aangifte wegens stalking. het lijkt erop dat de politie de mnelding bagatelliseert en dan volstrekt ten onrechte. zie dit waarin o.a. staat dat u per saldo melding kunjt doen bij de nationale ombudsman na ook afwijzing door de politiechef. https://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/algemeen/onderwerpteksten/klachten/politie-watgebeurtermetuwklacht-cms.pdf" target="_blank">https://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/algemeen/onderwerpteksten/klachten/politie-watgebeurtermetuwklacht-cms.pdf

verder heeft u tot nu toe zeer goed gehandeld omdat onder meer beslaglegging gebaseerd moet zijn op een gerechtelijke uitspraak en u voore de zitting daarvoor een betekende dagvaarding had moeten ontvangen met daarin datum en tijstip van de zitting.

doe de melding van de dreiging van hun komst om 13:00 uur vandaag ook bij de politie en stel de dringende vraag dat op dat moment er iemand van de politie aanwezig is. lukt dat niet, dan is het inderdaad ook een goerd idee om dan 112 te bellen. laat uw vriend en u vooral zorgen, als dat kan voor getuigen.
 http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">