Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-06-2019 09:26:44
Geldzaken & Recht

Frustratie over overheid

Het enige dat ik mij nog kan bedenken na de al door anderen gegeven reacties: benader het college van b&w met uw probleem en als u dan een negatieve reactie krijgt kunt u de beroepsmogelijkheden volgen waarmee u uiteindelijk ook de nationale ombudsman kunt benaderen.
ik kan het met u eens zijn dat het, zacht gezegd' merkwaardig is dat een overheidsinstantie (of een instantie die namens de overheid werkt)  in ieder geval in uw woonplaats niet eerst een betaalherinnering stuurt (hetgeen via eveneens de berichtenbox 'een koud kunstje' is.

ik neem aan dat u meldingen dat er een bericht klaar staat in de berichtenbox ook via uw e-mail adres toegezonden krijgt en dat zou u dan ook moeten zijn ontgaan.