Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Egg-Sellent
Egg-Sellent - 18-06-2019 12:14:17
Voeding & Gezondheid

Egg -sellent

beste marco zalm,


 


wat jammer dat je een vervelend gevoel krijgt bij ons bedrijf. ik geef via deze reactie graag wat uitleg, in de hoop dat dit onduidelijkheden en onjuistheden weg neemt.


stefan is 12 jaar geleden begonnen met het verkopen van verse eieren bij hem in de straat. mensen waardeerden dit initiatief en vonden het fijn dat er verse eitjes van de boer aan huis werden bezorgd. na een aantal jaar vond het broertje van stefan het ook leuk om af en toe te helpen, maar dat helpen ging over in zelf een aantal klantjes bedienen. gevolgd door een neefje, nichtje en vriendjes/vriendinnetjes van deze personen, die ook op zoek waren naar een leuk bijbaantje. jongeren willen graag wat doen, maar kunnen op weinig plekken aan de slag. daarbij kreeg stefan heel veel positieve reacties van de ouders die aangaven dat de jongeren heel veel van dit baantje leerden: het contact, rekenen, communiceren, discipline enzovoorts. het animo en de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren vormde de aanleiding om een bedrijfje egg-sellent op te richten.



egg-sellent haalt de eieren op bij de boer waar de kippen, binnen, vrij rondscharrelen (code 2). aan het voer worden geen antibiotica, vismeel of andere aanmaakmiddelen toegevoegd. het zijn gewoon normale eieren voorzien van een code, die voldoen aan alle kwaliteitseisen (haccp, ikb, cat). de eieren zijn alleen veel verser als in een supermarkt. egg-sellent levert inmiddels veel eieren aan bedrijven & consumenten. de afbeelding die u bij het bericht plaatst komt dan ook niet overeen met hoe onze kippen leven.


de jongeren berichten egg-sellent op eigen initiatief dat ze bij hun in de wijk eieren willen verkopen, vervolgens gaat iemand van egg-sellent even bij diegene thuis langs om, in bijzijn van de ouders, kennis te maken. egg-sellent helpt, wanneer de ouders van jongeren dat willen, de jongeren op pad. we coachen de jongeren totdat we tenslotte levert egg-sellent wekelijks verse eieren bij de jongeren.


de contactgegevens die u benoemd zijn van onze accountant en kloppen wel degelijk, alleen komen ze inderdaad niet overeen met onze eigen contactgegevens.


hierbij onze contactgegevens, tel.: 078-740 0044. mail: mail@eggsellent.nl. deze kunt u ook vinden op onze facebook pagina en website www.egg-sellent.nl.


ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. mocht u nog meer vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen.


 


met vriendelijke groet,


team egg-sellent