Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-06-2019 17:27:36
Huishouden & Energie

Levertijd bij otto bv is 5-6 werkdagen wacht al 4 weken op de levering

Hallo cam61 , 

de voorwaarden , 

artikel 13 - levering en uitvoering .

 



de ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. de consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.
na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.
het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. 

voor verder informatie , klik op de rode regels . 

https://www.otto.nl/special/algemene-voorwaarden/" target="_blank">https://www.otto.nl/special/algemene-voorwaarden/ 

levertijd is zoals @tijger1 aangeeft ca . 6 weken .

levertijd .

je vindt de actuele levertijd van dit artikel (samen met de prijs) aan de rechterkant van de pagina. wanneer je het artikel bestelt, zie je de levertijd ook in je winkelmandje. bestel je voor de eerste keer? dan kan het zijn dat de levertijd iets langer is vanwege de controle en verwerking van je gegevens. 

https://www.otto.nl/p/5610901/pc-kast/#?c=wonen-kantoor&itemid=1008085453" target="_blank">https://www.otto.nl/p/5610901/pc-kast/#?c=wonen-kantoor&itemid=1008085453