Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron503 - 23-06-2019 08:59:23
Winkels & Webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

Ready to eat houdt in dat de avocado's rijp genoeg zijn om te eten maar rijp genoeg is een relatief begrip. in de meeste supermarkten heerst al een lage temperatuur en groentes en fruit worden nog eens extra gekoeld om het verdere rijpingsproces te stoppen. direct na aanschaf zijn de avocado's nog koud en naarmate het vruchtvlees opwarmt zal die ook zachter worden. het is en blijft een natuurproduct waarvan de rijping niet exact vast te stellen is maar al wel eetbaar zijn. u wenst zacht vruchtvlees maar een ander kan steviger vruchtvlees wensen maar dat is een kwestie van smaakbeleving die voor iedereen anders is.