Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 23-06-2019 10:11:25
Winkels & Webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

Een tijdje geleden is een stuk op tv geweest over de ah met hun ready to eat producten en waarom deze duurder waren.
het blijken vaak producten te zijn die al te oud zijn om te verkopen en voorheen werden weggegooid maar die nu in een ready to eat verpakking worden gestopt en voor veel duurder worden verkocht.
eigenlijk waren het die producten met een houdbaarheids datum van “vandaag” die normaal werden verkocht met 35% korting met de meededeling van weggooien is zonde. mensen trappen erin en zijn nu bereid meer te betalen voor producten die eigenlijk goedkoper zouden moeten zijn. en het werkt dus ook nog.

o.t. de huidige kwaliteit van supermarkt fruit is tegenwoordig belabberd. niet rijp, hard en smakeloos. fruit wordt veel te vroeg geplukt en verkocht en de smaak.....je moet soms raden wat je eet want lekker is het niet meer en de prijs wat je voor die troep betaald is veel te hoog.