Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-06-2019 17:34:04
Vakantie & Reizen

Supersavers: ten einde raad. tickets betaald maar geen tickets

Ik vreeds dat u het geld kwijt bent. een korte zoekaktie via een zoekmachine levert deleijk veel klachten op maar mogelijk kunt u hier: https://www.klacht.nl/supersaver-nl/" target="_blank">https://www.klacht.nl/supersaver-nl/ nog iets mee.

aanvullend: ik zie op de site van supersaver gen enkele aanwijzing dat men is aangesloten bij bijv, sgr of anvr en daarbij komt m.i. ook nog het probleem dat u de tickets voor een binnenlandse vlucht in china niet bij die luchtvaartmij. zelf heeft gekocht.

ik zie dat de boeking voor augustus is en er is dus nog wel enige tijd om een en ander voor elkaar te krijgen. omdat u nog tijd heeft is het aan te raden dat u supersaver om te beginnen zelf een brief zendt met uw vraag/klacht. aangetekend verzenden met bericht van ontvangstbevestiging.