Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Patti.pdg
Patti.pdg - 23-07-2019 21:50:46
Vakantie & Reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door travelberry?

Oplichters
 
ik heb ook via vakantie veilingen een bustocht gewonnen naar disney land, als alleenstaande moeder met 3 kinderen was ik super trots dat ik ze dit kon geven. 
 
we hadden er ontzettend veel zin in, naderhand ging er van alles mis en moest ik overal achteraan!! 
 
ik zou overmorgen vertrekken nog steeds geen e-tickets ontvangen, dus weer gebeld en kreeg er te horen dat de reis is geannuleerd ivm te weinig aanmeldingen, in het hoogseizoen???????? 
 
toen ben ik gaan googlen, heel dom misschien had ik veel eerder moeten doen. ik barstte in tranen uit toen ik het mijn kinderen moest vertellen, heb me deze dagen kapot gewerkt ze waren alleen thuis in de vakantie omdat ik moest werken om dit uitje geweldig te laten worden.
 
nou dit uitje eindigt in één bak ellende, ik ben er kapot van. en ik ga hier zeker werk van maken, ben op de facebook pagina ook opmerkingen gaan maken. maar dit werd allemaal gelijk verwijderd door de eigenaar!
 
ook vakantie veilingen gaat mij hierover horen!!!!