Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Horloge binnen 1 maand kapot

Of het mag? neen. dat het gebeurde is wel een feit.

aanvullend op de al gegeven antwoorden, zeker nu is aangegeven dat fabrieksgarantie niet van toepassing is (daar heeft u op zich ook niets mee te maken) zij er wel wettelijke regels m.b.t. consumentenbescherming waar o.a. @hutch al op wijst.

niet alleen is er een wettrelijk regel bij aankoop op afstand dat u binnen 14 dagen mag/kunt retourneren en ook dat de verkoper verantwoordelijk is als een aankoop niet voldoet aan de daaraan normaliter te settel verwachtingen.
hoe dan ook dient de verkoper te bewijzen dat de oorzaak niet bij u ligt.
zie: https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten
en: http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html

en evt. ook:  www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html

maar let wel op het gegeven dat als men niet voldoet aan uw verzoek/vordering tot naleving c.q geen geld retour na terugzenden binnen bedenktijd u civiel zult 'mogen 'procederen om uw recht te krijgen. u kreeg ook al enkele verwijzingen van collegae naar sites met dezelfde info.